Támogasd a célom

Szeretném kérni az Ön közreműködését!

A versenyekre való eljutás, ott-tartózkodás, nevezési díj, a megfelelő technika beszerzése és karbantartása rendkívül költséges, amit egy fogyatékkal élő embernek szinte lehetetlen előteremteni.

Szeretnék a lehető legtöbb versenyen részt venni a megfelelő nemzetközi versenyrutin megszerzése érdekében, valamint a kvalifikáció elérése céljából.

Ezért hoztam létre az alábbi számlaszámot. Kérem, amennyiben körülményei is engedik, támogasson célom megvalósításában, akár egy egyszeri összeggel is!

***
» Számlaszám: OTP 11773384 – 27060399 Nagymáté Sándor «
***
vagy használhat
***

PayPal támogatás

Szeretnék a lehető legtöbb versenyen részt venni, ezért kérlek arra - amennyiben teheted - támogass a linkre kattintva egy általad választott összeggel.
Támogatásod ide kattintva küldheted el biztonságosan!
Köszönöm!
Nagymáté Sándor  


paypal-donate

 

Engedje meg, hogy bemutatkozzam, úgy gondolom ez az idő, pontosan elég lesz ahhoz, hogy személyem és célom minden kétségét kizárja!

Mit ígérek Önnek cserébe?

A sportágam rendkívül látványos, ami akaratlanul is odavonzza a tekintetet, ezért igazán jó reklámlehetőség rejlik benne. Akár a feliratozott mezben való megjelenés, akár a kerékpárra való felírás (láthatósági zászlón). A versenyekre való felkészülési edzések, a napi 60-80 km edzés is remek lehetőség a cégek népszerűsítésére. Támogatóimnak weboldalamon is létrehozok egy bemutatkozási lehetőséget.

Önnek egyedi ötlete lenne?

Amennyiben felkeltettem érdeklődését szívesen adok személyes tájékoztatást az eddigi eredményekről és a jövőbeli tervekről. Ha méltónak talál a támogatásra
segítségét előre is köszönöm.
Nagymáté Sándor
para sportoló

Debrecen, 2017. március 25.